Za otkup lešnika kontaktirajte nas preko formulara ili možete direkno na Mobilni, Viber, Whatsapp:

063/82-29-228

ili na email: otkup.vladejic@gmail.com

Potrebna dokumentacija:
– Potvrda o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva za aktuelnu godinu – Kopija
– broj računa u banci na koji se vršiti uplata
( namenski poljoprivredni raćun ) – Kopija

FORMULAR ZA OTKUP

U koliko imate određene količine lešnika koji želite da prodate. Popunite ovaj formular a mi ćemo Vas kontaktirati da dogovorimo detalje.

  Vršimo otkup lešnika

   

  Domaćinski odnos, dugogodišnja saradnja i realna cena za otkup lešnika su stavke na koje pružamo posebnu pažnju.

   

  Otkup lešnika u ljusci

   

  Za otkup lešnika u ljusci treba nam informacija “Radman lesnika” – odnos ljuske i jezgra.

  Kako da odredim radman lešnika: uzmite ravnomerno iz više vreća lešnik u ljusci, pomešajte, izmerite vagom 1 kg lešnika u ljusci iz vaše količine,  iskrckajte ručno i izmerite koliko ste dobili zdravih jezgra. Ako ste dobili na primer 400 g jezgra onda je radman 40%, slikajte par slika od jezgra i pošaljite nam preko, Vibera ili Whatsapp-a na 0603494286 ili preko emaila: otkup.vladejic@gmail.com.

  Na osnovu slike jezgra i radmana možemo da vam ponudimo otkupnu cenu u skladu sa tržišnom cenom. Postoje velike razlike izmedju kvaliteta lešnika od uzgajivača do uzgajivača: navodnjavanje, održavanje, sušenje lešnika odmah posle berbe kako se lešnik ne bi ubuđavio, kao i koliko je lešnik čist, igraju veliku ulogu u kvalitetu lešnika. I želimo da budemo realni i fer prema svakom poljoprivrednom proizvodjaču posebno. Molim vas budite iskreni kad odredite radman, manipulacija radmana se jasno vidi i vršiće se kontrola radmana kod nas, ukoliko se pojavljuje velika razlika u radmanu vršiće se korekcija otkupne cene. Pre otkupa moramo sve da se dogovorimo i da vam potvrdimo dolazak (mi ne vršimo prevoz). Minimalna količina za otkup lešnika u ljusci je 300Kg.

   

   

  Otkup lešnika u jezgru

   

  Kod otkupa lešnika u jezgru tu smo jako oprezni. Roba mora da bude sveže iskrckana, čista, bez ljuske, bez pokvarenih i užegnutih lešnika, bez velikog procenta polomljenih lešnika na pola ( takozvane polutke ). Za razliku od lešnika u ljusci, lešnik u jezgru ne može dugo da se skladišti bez hladnjače. Jer pogotovu usled veće temperature skladištenja brzo potamni i pocrveni, a posle se pojavljuju moljci leptirići koji napadaju jezgra i u poslednjoj fazi se pojavljaju crvi i lešnik užegne. Pre otkupa lešnika u jezgru šalje se uzorak na: VLADEJIĆ DOO OTKUPNO MESTO I PROIZVODNI POGON, Adresa: Kusjačka b.b, 19335 Dušanovac (Negotin), proverava se kvalitet i svežina robe, odredi se otkupna cena i tek kad vam potvrdimo otkup možete da nam dovezete robu (mi ne vršimo prevoz). Minimalna količina za otkup lešnika u jezgru je 200 Kg.