U procesu prerade koristimo najsavremenije italijanske procesne mašine za preradu lešnika, tako da težimo da uvek budemo u toku sa najsavremenijim standardima, mašinama i procesima rada. Pritom koristimo u proizvodnji HACCP sistem bezbednosti hrane.

 

Proces prerade lešnika:

 

– Čišćenje lešnika- suvi mehanički proces kao i proces pranja lešnika sa vodom

– Sušenje lešnika – tehnologijom kojim vršimo korekciju vlage na 6% u jezgru lešnika

– Kalibriranje lešnika

– u ljusci: 13-15mm, 15-17mm, 17-19mm i 19+

– u jezgru: 9-11mm, 11-13mm, 13-15mm i 15+

– Krckanje lešnika

– Mašinsko i ručno separiranje lešnika

– Pečenje lešnika

 

ADRESA:

VLADEJIĆ DOO
OTKUPNO MESTO I PROIZVODNI POGON Kusjačka b.b, 19335 Dušanovac

TELEFON:

063/82-29-228

EMAIL:

otkup.vladejic@gmail.com

Želite da mi Vas kontaktiramo?